Saturday, June 19, 2010

saving.

siang siang gini napa gue mikirin invest coba ya ? hahahaha..

berat !

well, umm.. invest / saving ya, gue ni bukan orang yang bisa nabung lho. gue tipe orang yang nabung harus ada tujuannya. kalo tujuannya masih jauh ato ga ada, biasanya gue spend2 aja seenak-enak udel gue. at least ampe akhir bulan masih ada lah isi tabungan gue.

nah, kemaren tiba2 temen gue minjem duit gue. well, he said he lost his wallet and so on. yah terserah deh ya, gue uda anggep duit gue ilang aja tuh. since he said he'll return my money the day after, dan ternyata ampe 3 mingguan lebih ga ada kabarnya. so ? :) anggep ilang aja paaaannn ? hihihi.. I asked a week ago, he said, "gue lagi ngurus ktp dll dulu."

well, let's see next month, but lesson learned. :)

the amount yang dia pinjem, well.. ga seberapa sebenernya. tapi lumayan bikin keuangan saya moratmarit bulan ini. karena jadinya ga ada uang senang-senang tahap 2. hhahahaha..
mana akhir bulan gue mau ke KL pula kan. uang senang-senang tahap 1 kan jadi gue bakal pake semua ke KL. meanwhile di Sg jadi ga ada uang senang-senang deh. oh well, and I'm not asking for money from my parents anymore. ini lagi ngarep biar cepet2 akhir bulan. jadi gue seneng liat ada usual amount di tabungan. :p

ga enak lho bok liat tabungan yang biasanya amountnya masi sekian di tanggal segini, ternyata ga segitu lagi. haiyah.

sekarang gue kudu mulai saving buat nonton Super Show 3, yesss.. I'm an ELF ! hahahaha.. :D then nabungin dikit2 buat rencana pengen roadtrip ke Aussie. coba ya kalo gue bisa earn in dollars and spend in rupiah. oh, indahnya dunia. hahahahha...

trus tabungan hari tua gimana ceritanya ?

temen gue tadi cerita dia mau nyicil rumah. mmmmmmmm.....
kok masi belom ada di otak saya yah mau nyicil rumah ? kayanya harus mulai ada kesadaran untuk itu deh. hahahah..
harusnya gue buka satu account lagi deh buat nyisihin at least 10% dari gaji gue per mo buat dana pure tabungan gue.
bakal ribet gak ya ? hmmmm... bikin di satu bank aja kali ya jadi ga ribet ?

mari kita pikirkan. kudu nanya temen gue dulu ini. ga ngerti ah beginian. hahahahaha

Sunday, June 13, 2010

My All is in You



Even though i know that our parting is approaching
Because you’re leaving i hold my breath
When i smile without realizing it, am i passing us by
Even though pretenting to smile without knowing why…

Truthfully I want to cry
You look into my eyes
It seems our Love is ending like this
before i know it our parting is approaching
You say ”Goodbye”

Letting you go like this is still difficult to me,
please give me a little more time
I can’t live without you,
My all is in you

If i say goodbye first,
Then you will expect that i’m letting you go first
Even though in your stare, which has changed since before
there is no longer any love, i’m okay.
Time is slowly passing/ticking by and my mouth runs dry

I’m looking at you anxiously
I’m nervous and pacing
I’m afraid you’re going to say goodbye
It seems our love is endling like this (Even though you say it’s endling like this)
Before i know it our parting is approaching (It’s already unavoidable)
You say ”Goodbye” (You say Goodbye my girl)
Letting you go like this is difficult to me (To me it’s still)

Please give a little more time
Even without me you can smile
Our Love has already run out
Eventually you say your ”goodbye” give me some time

It seems our Love is ending like this (you say it’s ending like this)
Before i know it our parting is approaching (already unavoidable)

You say ”goodbye”
Letting go like this is still difficult to me
Please give me a little more time
Love like this
Before i know it our parting is approaching
You say ”goodbye”
I still can’t let go of the one person,
who means so much to me

I can’t live without you, my all is in you
I can’t live without you, my all is in you

theme : fairy tale

Saturday.

I didn't go to office.

He work from home.

....

He bored. He said, "I want to go out but I still think about my work..."
I cheer him up, "Let's have dinner!"

...

We end up here.


Have a nice dinner. Nice chat.

and end the night by watch live music with the theme : fairy tale.


can I say my last Saturday night was nice ?

It will be perfect if I spend the night like that with a boyfie, right ?
but me and him is just friend.

theme : fairytale.

welcoming my orange !

I finally bought the cam ! well, umm.. udah 3 mingguan lalu sih. udah gue ajak ke zoo dan teman-temannya.. :D


ixus 130, bought in Best Denki
Price $499
I got mini tripod, exclusive case, first kit

and this is my outfit for friday.


oversize tee : brandless, bugis / legging : brandless, mangdu / shoes : rubi /
vest : brandless, johor / belt : gaudi / bag : longchamp / watch : universal studio


Saturday, June 5, 2010

back to basic.

I love edgy !

black, grey, deep purple, you name it. I love it.
but, I am still me, who love colors.

tees : giordano | shawl : cottonink | jegging : uniqlo | rings : brandless, found it in anchorpoint |shoes : charles and keith

I like this rings. vintage yet lovely.

it's my accidental snap. hahahhaa.. forgot that I set the cam for 3 snap in a time. :p
I kind of like it.

Thursday, June 3, 2010

stress.

ada satu masa yak, buat gue sih sekarang, di saat kayanya semua orang itu stress dan cuma gue doang yang nggak. tapi lama-lama hawanya itu berasa, nular gitu lho !

NGGAK SUKA !

sekarang lagi rasanya gitu. mulai dari kerjaan ga kelar dan terus nambah, take over kerjaan dari temen gue, temen gue resign, temen gue yang mau resign, senior gue resign, temen gue ada yang mau for good, dijudge orang, blahblahblah.

kayanya semua numpuk jadi satu di satu masa yang sama aja gitu lho.

dari yang tadinya biasa aja jadi nggak bisa biasa aja ! omagosh. rasanya aku hampir gila.
kalo dah gini, sekarang nih, otak gue malah lagi hang. ga bisa dipake mikir. untung dapet ngaudit keluar, jadi gue bisa kabur bentar. aku pusyiang. huhuhuhu..

rasanya pengen tereak. dipause aja bentar. jadi gue bisa ngerestart otak gue lagi gitu.

hoek.
this job sometimes really frustrating.
for you all who want to be an auditor, the requirement : can work underpressure is not bullsyit lho. you really have to work underpressure.

hoek.